Stuur Chris Timmerman een whatsapp bericht
06 344 96 979 info@christimmerman.nl

interieurbouw

Chris Timmerman heeft zich in de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in de interieurbouw. Hij heeft hierbij aan fantastische projecten mogen werken, de één nog mooier dan de ander. Op deze pagina kun je slechts een kleine impressie opdoen van hetgeen wat mogelijk is. Indien je geïnteresseerd bent in een bouwwerk op maat neem dan vrijblijvend contact op.

Bel direct voor meer info: 06 – 344 96 979

Maatwerk kledingkast

Maatwerk kledingkast (1 van 3)

Hier hebben wij in overleg met de klant gekozen om de schuine wand optimaal te gebruiken door hier een handgemaakte kledingkast te plaatsen.

Eindresultaat maatwerk kledingkast

Maatwerk kledingkast ( 3 van 3)

De klant koos voor een push to open deursysteem waardoor hij vrij bleef van handgrepen. Dit alles gaf het geheel in combinatie met de inbouw spots een super strak en mooi eindresultaat.

handgemaakte lijsten

Handgemaakte lijsten van MDF (1 van 2)

Sommige huizen vragen om een klassieke uitstraling maar toch ook modern. Bij deze opdracht is er voor gekozen om een prachtige sierlijst te plaatsen opgebouwd uit MDF. Hierdoor kreeg de woning meteen meer body en gaf dit tevens een zeer luxueuze uitstraling.

Herstellen schade aan antieke kast

Schade herstellen antieke kast

Nadat de bewoners van deze boerderij een trap lieten plaatsen ging het mis met de servieskast, de monteurs van de trap zaagde de servieskast stuk. Gelukkig kon ik de mensen helpen om deze kast weer in zijn oude glorie te herstellen.

Indeling maatwerk kledingkast

Maatwerk kast indeling (2 van 3)

De combinatie van legplanken en lades zorgde ervoor dat de bewoners van alle gemakken voorzien waren.

Plaatsen en afwerken van elecktrisch bedienbare lichtkoepels

Geautomatiseerde lichtkoepels

Op verzoek van een klant zijn hier elektrisch bedienbare lichtkoepels geplaatst in een plat dak. Daarnaast hebben we meteen de bedrading geplaatst voor de led spots rondom deze prachtige bovenlichten.

detail foto handgemaakte lijst

Detail foto lijst (2 van 2)

Servies kast oude boerderij

antieke servies kast gerestaureerd

De servieskast is weer hersteld en wordt tegenwoordig weer volop gebruikt. Doordat de kast een half ronde indeling heeft waren er niet veel aannemers te vinden voor het herstellen van deze kast. Chris zag dit als een uitdaging.

24/7 bereikbaar via mail!

Chris Timmerman is zeer veelzijdig, geen klus is te gek. Ben je benieuwd of Chris ook een bijdrage kan leveren aan jouw klus?

bel mij voor meer informatie: 06 – 344 96 979