Stuur Chris Timmerman een whatsapp bericht
06 344 96 979 info@christimmerman.nl

Onderhoud

Iedere woning heeft periodiek onderhoud nodig, denk hierbij aan het nalopen van; kozijnen, dakbeschot, vloeren etc. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je niet alleen onderhoud wilt uitvoeren op jouw woning, denk hierbij aan isolatie of het algehele comfort van uw woning te verhogen. 

Bel direct voor meer info: 06 – 344 96 979

Bovenverdieping isoleren

Isoleren van de bovenverdieping

In Sneek hebben wij recentelijk een bovenverdieping volledig gerenoveerd. De oude wanden waren niet geïsoleerd, hierdoor hadden de bewoners het erg koud in de winter. Wij hebben hier gekozen voor een isolatie van Naturol gezien de hoge isolatiewaarde en de duurzaamheid van dit product. 

Isolatie bovenverdieping resultaat

Eind resultaat bovenverdieping

Nadat de wanden en plafonds afgewerkt zijn met gipsplaat kon de radiator weer worden terug geplaatst. Tevens zijn er een aantal extra stroompunten toegevoegd en hebben we de complete oude bedrading vervangen op de bovenverdieping. Zo kon deze klant weer genieten van zijn prachtig verbouwde bovenverdieping.

24/7 bereikbaar via mail!

Chris Timmerman is zeer veelzijdig, geen klus is te gek. Ben je benieuwd of Chris ook een bijdrage kan leveren aan jouw klus?

bel mij voor meer informatie: 06 – 344 96 979